Gazetarja rrëfen historinë me futbollistin shkodran: Më kërkoi…

LAJME Showbizz

Gazetarja e sportit, Sidorela Gjoni rrë.f.eu historinë e ng.acm.imit nga një futbollist shkodran, identitetin e të cilit nuk e zbu.loi. Gjatë një interviste, ajo u shpreh se një pjesë e moderatoreve sportive janë thjesht për “show”, ndërsa vlerësoi Vilma Mashën si më të mirën. “Kush futbollist të ka ng.ac.muar dhe e ke nxj.errë jashtë loje?”- e pyeti moderatorja. “Kur je gazetare sportive të shkruajnë, ti zgjedh kujt i përgjigjes e kujt jo. Do e them or.igj.inën, jo emrin se është gjy.nah. Është futbollist nga Shkodra, tani e kam mik. E nxora jashtë loje për atë që donte ai”- u përgjigj ajo. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU