Gazetarja në transmetim live, por pas shpine i shfaqet burri krejt…(VIDEO)

LAJME

Gazetarja lidhet direkt me studion e lajmeve nga shtëpia, por në sfond shihet burri i saj i zh.ve.sh…ur duke bërë dush. Një ga..fë e madhe ajo në të cilën është për.fshirë reporterja amerikane Melinda Meza, korrespondente e KCRA 3 në Sacramento. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Gruaja njëlloj si shumë kolegë në këtë periudhë, u lidh nga shtëpia me studion e lajmeve, por nuk e dinte se çfarë po ndodhte pas shpinës së saj, ku publiku vuri re burrin e zhv.es..hur duke bërë dush. Meza, për shkak të kuf.izi.mev..e prej C.ov…id-1.9, punon nga shtëpia dhe pikërisht nga banesa e saj por raportonte.Gjatë një lidhje direkte ku sugjeronte se si mund të ka..peshin dhe pri.tes..hin flokët në ka.ran…tinë, në sfond u shfaq i shoqi.

Burri i cili po bënte dush përfundoi aksi.d.enta.lis…ht në fokusin e kamerës, siç mund të shihni në videon më poshtë. Gjatë transmetimit gazetarja nuk vuri re asgjë, por ishin nd.jek.ës.it ata që i fik.su..an pamjet. JU FT OJM TE SHT YPNI V1DE0 KE TU