Gjarpri del nga uji dhe i afrohet plakut, e pabesueshme çfarë ndodh më pas..

Kuriozitete Video

Kjo video e një shoqërie të pa zako nshm e të një gjarpri të madh dhe një plaku është gjëja më interesante që do ta shihni sonte. Në videon më poshtë, një gjarpër i madh del nga uji dhe i afrohet plakut, për të marrë një copë ushqim nga dora e tij. Ai p rete ndon se “gjarpri e njeh atë” dhe kjo është një arsye më shumë pse kjo video është interesante. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU


Sipas Tim Jon es, ky gjarpër i ujit jeton prapa shtëpisë së tij në liqen. “Ai erdhi tek unë kur më pa. Jam i lumtur për këtë”, thotë Jones. Shikojeni videon që ka marrë më shumë se 13 milionë shikime në Facebook V1DE0 KE TU