Gjenerali Rus Midis Serbie: Millosheviq Është Gjallë, Po Jeton Në Moskë!!

LAJME

Viktor Filatov, një gjeneral në pension i shërbimit inteligjent rus GRU, ka nxjerrë në publik disa të dhëna sh okuese rreth k asapit të Ballkanit, S llobodan Mollosheviq.

Në një roman të shkruar nga ky ish spiun rus i cili tashmë ndodhet në pension dhe jeton në Serbi, ai ka rr ëfyer në detaje disa f akte që tregojnë se kasapi i Ballkanit nuk u shua në Hagë siç u tha, por shkoi për të jetuar në Moskë.

“Sllobodan M illosheviç nuk vdlq! Askush nuk e pa atë dhe djali i tij nuk shkoi në funeral, por në Moskë, ku shkoi edhe babai i tij”, thotë ish-spiuni rus.