Gjermani/26 vjeçari shqiptar detyroi ish-gruan të zhvlshet para kamerave për ta shitur dhe…

LAJME Rozë

Një 26 vjeçar shqiptar (Adhurim. K), i aku/zuar për disa vjedhje në Gjermani tani po aku/zohet edhe për tr/afikim me njerëz. 26 vjeçari i lindur në Kamenicë por që jeton tash e sa kohë në Westfalen të Gjermanisë po aku/zohet nga institucionet gjermane (policia e Gjykata e Hagenit të Gjermanisë), për vje/dhje dhe pro/stitucion, shkruan IndeksOnline. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Tutje, dyshohet se ish- gruaja e tij (poashtu shqiptare), ka raportuar të jetë shfrytëzuar nga ana e tij për pro/stitucion. I aku/zuari ka pranuar para Gjykatës në Hagen se e ka detyruar ish- gruan e tij që të zhvi/shet para kamerave online, në mënyrë që ta shiste atë. Mësohet se i aku/zuari për këtë vepër poashtu ka kryer rolin e shoferit në këtë rast, duke dërguar ish- gruan e tij për të kryer marrëd/hënie se/ksu/ale tek klientët, për përfitime financiare. IndeksOnline mëson se i aku/zuari ka dalë në fund të muajit shtator të vitit të kaluar para Gjykatës, dhe tani hetimet ende po vazhdojnë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT