Gjyshja më se*si në botë tregon sekretin e saj, nuk do e besoni sa vjeçe është !!!

Kuriozitete LAJME

Kjo grua është titulluar gjyshja më se/ksi në botë, për shkak të bukurisë së saj dhe pamjes rinore që ka. Gina Stewart, 50 vjeçe, u bë e famshme në vitin 2018 për dukjen e saj rinore dhe sigurisht, duke mundur modelet që janë sa gjysma e saj me vite. Ajo ka katër fëmijë, dhe një nip. Gina ka treguar se se/kreti pas pam/jes së saj rinore është në fakt mjaftë i thjeshtë, ajo nuk ha gluten, dhe e bazon dietën e saj në anti-oksidant. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Dietat e saja bazohen në ushqime të shëndetshme dhe në sasi jo të mëdha, dhe thotë se kjo i ka ndihmuar edhe në mënyrën se si ndjehet jo vetëm në atë si duket. Ajo beson që qëndrueshmëria në dietë është ajo që e bënë një jetë të shëndetshme. Gjithashtu mendimet pozitive e kanë mbajtur më larg nga st/resi. Edhe në rast se st/resohet, ajo e kalon atë ditë duke gjetur mënyra për ta bërë vetën më të lumtur. Të gjithë e dinë se st/resi është një prej arsyeve kryesore të pl/akjes. Ajo thotë se ushqimi që konsumon më së shumti janë boronicat dhe gjithashtu ecën çdo ditë në plazh. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT