Gruaja shqiptare nga Gjermania e divorcuar: Kërkoj një burr shqiptar nga vendlindja ta ketë dhe ta marr atje…

LAJME

39-vjeçarja tregoi se ka qenë dy herë e martuar por është ndarë sepse nuk është përshtatur. Ajo tha se kërkon të martohet sepse do që të bëjë fëmijë. “Jam Miranda nga Shkodra, kam tërë natën pa gjumë për të gjetur një burrë. Jam 39 vjeç, kam qenë e martuar dy herë dhe nuk jam përshtatur, nuk kombinoja me ta. Unë jam martuar se doja të bëja fëmijë. Unë dua një burrë qejfli dhe me lekë se një jetë kemi. Më duhet një burrë ta kem”, tha 39-vjeçarja. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT