Gruaja 21-vjeçare dhe i fejuari i saj 74-vjeçar duan të bëjnë se.ks LlVE për të “provuar se dashuria e tyre është e vërtetë”

LAJME

Ju nuk mund të zgjidhni me kë do të dashuroheni, por nganjëherë partneri juaj mund të jetë më i madh, ose më i ri, se ju. Sidoqoftë, ç/iftet me një hendek të madh moshe ende tërheqin vëmendjen. Në këtë artikull do të trajtojmë rastin specifik të një ç/ifti ku gruaja është 21 vjeç ndërsa burri 74 vjeç. Këta të fundit nuk hezitojnë të tregojnë dashurinë e tyre, siç raportohet nga kolegët tanë nga Mirror. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Një hendek moshe prej më shumë se 50 vjet: Një grua 21-vjeçare dhe i fejuari i saj 74-vjeçar kanë vendosur të dalin në p/ublik me lidhjen e tyre, duke dalë në një shfaqje realiteti. Dhe kjo nuk është e gjitha, ç/ifti, i cili është më shumë se gjysmë shekulli në moshë, zbuloi se planifikojnë të bëjnë seks në shfaqje. Milijana Bogdanovic, 21, dhe i dashuri i saj me flokë të thinjura, Milojko Bozic, 74, vendosën të marrin pjesë në shfaqjen serbe të realitetit ‘Parovi’ (që do të thotë “Çifte” në frëngjisht) në Beograd. Shfaqja përfshin të jetosh në një shtëpi për disa javë, ku marrëdhënia e tyre do të monitorohet nga kamerat. Të etur për të krijuar një familje, ata zbuluan se do të vazhdonin të bënin dashuri çdo ditë.

21-vjeçarja tha se ajo dhe i fejuari i saj do të vazhdojnë të bëjnë se/ks gjatë shfaqjes, duke përmendur se ajo do të dëshironte të mbetet shtatzënë dhe të lindë një fëmijë, dhe nëse jo gjatë transmetimit, atëherë do të jetë pas. Milijana gjithashtu tha se ç/ifti synon të tregojë dashurinë e tij dhe të përqafohet sikur të jetë në shtëpi, dhe kjo për të provuar para njerëzve se dashuria mes saj dhe Milojko është e vërtetë dhe e sinqertë dhe jo një gënjeshtër. Siç pretendojnë shumica e njerëzve. Ç/ifti zbuloi gjithashtu se nuk mund të praktikonin pozicionin misionar për shkak të problemeve të zemrës së Milojkos. Për më tepër, ky i fundit shtoi se duhet të ketë parasysh këshillën e mjekut kur kryen marrëdhënie se/ksuale. Ndërsa shumë njerëz kanë qenë skeptikë në marrëdhëniet e ç/iftit, dy zogjtë e dashurisë këmbëngulën se ata janë shumë të lumtur së bashku.

Milojko ka tre fëmijë nga martesa e tij e parë në moshën 40, 35 dhe 30 vjeç dhe dy nipër e mbesa të moshës 13 dhe 11 vjeç. Ç/ifti planifikon të lidhë nyjën e bashkisë në shtator 2019, pasi kisha e tyre lokale u tha atyre se nuk martohet me çifte mbi 15 vjeç. Çfarë mendoni për këtë çift? Dashuria nuk ka moshë? Mos hezitoni të ndani me ne mendimin tuaj për këtë temë! JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT