Gruaja e mashtroi për vite me radhë, miliarderit “i bie tavani mbi kokë” kur mëson të vërtetën..

LAJME

Për 21 vite ish-gruaja e tij e kishte ma sh truar, duke i thënë se ai ishte babai i tre djemve të saj. Mason e ka mësuar këtë gjë pas një vizite, ku mjekët i thanë se ai ishte st eril dhe se nuk mund të lindte fëmijë. Pas kësaj ai e ka hedhur në gj yq ish-gruan e tij dhe ka arritur të fitojë 250 mijë paund, si d ëm shpë rblim. Fillimisht ish-bashkëshortja e tij, Kate Mason e mo hoi këtë gjë, por pas një p ërb all je me djalin e saj të madh ka treguar të vërtetën.JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT
Për 21 vite ish-gruaja e tij e kishte ma sh truar, duke i thënë se ai ishte babai i tre djemve të saj. Mason e ka mësuar këtë gjë pas një vizite, ku mjekët i thanë se ai ishte st eril dhe se nuk mund të lindte fëmijë. Pas kësaj ai e ka hedhur në gj yq ish-gruan e tij dhe ka arritur të fitojë 250 mijë paund, si d ëm shpë rblim. Fillimisht ish-bashkëshortja e tij, Kate Mason e mo hoi këtë gjë, por pas një p ërb all je me djalin e saj të madh ka treguar të vërtetën.JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT