Gruaja habit, Si më shkruan në këtë kohë, kam burrin këtu dhe…

LAJME

Ishtë interesante mënyra se si zgjedhin të ndahen çiftet. Mbetet për t’u vlerësuar ndarja miqësore, megjithëse janë të rralla sepse thuhet që një ish-partner nuk mund të jetë kurrë shoku/shoqja jote. E keni provuar ndonjëherë t’i shkruani “ishit” tuaj pas disa kohësh kur gjithçka ka mbaruar?Epo, një i ri nga Tirana e ka bërë këtë dhe përgjigja që i ka kthyer vajza është epike.

Djali, i cili ka dërguar bisedën për JOQ.al i shkruan vajzës: ”O la po ku je?”Dhe mesazhi që i vjen pas mesnatës nga vajza është:”Po mire, je normal ore që shkruan në këtë orë? Lali e kam në krevat burrin dhe nuk mund te pergjigjem tani… JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT