Gruaja lind femijen gjate fluturimit në avion, por ja cfarë përfitoi Bebja…!!!

Kuriozitete LAJME

Një avion i Arabisë Saudite ka qenë i de.ty.ru.ar të ulet në tokë përpara parashikimit sepse një grua që udhëtonte në të ka lindur gjatë fluturimit.Avioni ishte duke udhëtuar nga Dammami drejt Kotchit, por fluturimi është ndalur në Mumbia. Mjekët e ekuipazhit bënë që gjithçka të shkonte mirë dhe vogëlushi bashkë me të ëmën të ishin të shëndetshëm.

Ky ishte rasti i parë i këtij lloji që kompania indiane e fluturimit, ka vendosur që fëmija të mos ketë nevojë për asnjë biletë në udhëtimet e jetës së tij.Në raste të tjera të ngjashme, bebet kanë pasur të drejtën e udhëtimeve falas deri në një moshë të caktuar ose kanë përfituar vetëm disa fluturime prandaj ky i fundit është bebja më me fat që ka lindur në ajër.