Gruaja me 7 doktoratura, 5 djem dhe 2 vajza – Ja sekreti i arritjes..

Kuriozitete LAJME

Shejh Moza bint Nasser ose gruaja e Emirit të Katarit është një grua e njohur për stilin, bukurinë dhe arsimimin e saj. Ajo është një nga tre gratë e Emirit të Katarit dhe meriton çdo minutë të vëmendjes së mediave botërore. Ajo ka pesë djem dhe dy vajza, dhe u martua në moshën 18 vjeç në 1977. Shejh Moza tërhoqi publikun botëror me stilin e saj të patëmetë, por edhe me qëndrimin, të cilin gjithmonë e shpreh qartë duke mbajtur fjalime në institucionet kryesore politike dhe shoqërore. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU


Thuhet se ajo është dashuria më e madhe e Sheik Hamad bin Khalifa Al Thani. “Chanel”, “Givenchy” dhe “Dior” janë shtëpitë e saj të preferuara të modës, dhe disa nga pjesët kushtojnë 30,000 dollarë secila, ndërsa disa madje edhe 100,000 dollarë. Deri më tani ajo ka shtatë doktoratura. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU