Gruaja me ar.më ia shpëton jetën bashkëshortit (VIDEO)

LAJME

Një burrë fatlum i shpëtoi vde.kjes falë gruas së tij, e cila i fr.ikësoi me a.rmë ba.nditët që po e rri hnin keq.Kjo ngjarje ndodhi diku në Indi dhe e gjitha u xhirua nga kamera e sigurisë së shtëpisë.ne ju sjellim gjerat me interesante permes v1de0ve shpresojm qe te ju pelqejn . Me ppshte mund t’i ndiqni pamjet.Videon mund ta shikosh vetem nese je mbi 18 vjet..