Gruaja ndërpret emisionin dhe i suIet të ftuarit, e qëIIon me këpucë në mes të studios (Video)

LAJME

Një gjest i pap/ritur ka ndodhur në një studio televizive gjatë një tra/nsmetimi ‘live’. Në televizionin ATV në Turqi, nëna e një vajze të hu/mbur ka që.lluar me këpucë ndaj personit që dyshohet se ka gisht në zhd.ukjen e saj. Pasi i v.diq bashkëshorti, 18-vjeçarja Gül?en Caymaz shkoi të jetonte pranë nënës së saj me dy fëmijët, por një ditë ajo u zh.duk papritur. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Vajza i tha të afërmve që ajo kishte shkuar të takonte të dashurin, një burrë i rritur, i cili ishte thirrur në emision gjatë ditës së sotme nga nëna të resë që ka hu/mbur. Në debat e sipër nëna ka që.lluar me këpucë ndaj burrit që dyshohet se ka gisht në zhd/ukjen e vajzës së saj, për të cilën nuk ka gju/rmë që prej 8 vitesh. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU