Gruaja thuajse divorcohet nga gjesti i të shoqit! Ja qfare ka bere ai…

Kuriozitete LAJME

Një grua ka k ë ..r c ën.ua.r se do nd.ahet nga burri i saj pasi ai e mbuloi tërë kuzhinën e tyre në letër ambalazhi përfshirë dërrasën e pr.er.jes së mishit me frutat e enë të kuzhinës. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Nichola Mullen-King, nga Newcastle, ndau fotografitë e kuzhinës së saj festive në Facebook, duke zbuluar se iu desh gjysma tjetër, burri i saj, Carl, dhe plot dy orë për të përfunduar të gjithë sistemimin e kuzhinës së tyre. Një grua ka kë .rc.ë n.u a.r se do nd.ahet nga burri i saj pasi ai e mbuloi tërë kuzhinën e tyre në letër ambalazhi përfshirë dërrasën e pr.erj.e.s së mishit me frutat e enë të kuzhinës. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT