Gruaja u SHTlR për 28 vite si e verbër, arsyeja do ju Iërë me gojë hapur…

LAJME

Rreth 28 vjet më parë, Carmen Jiménez, nga Madridi, Spanja, u bë krejtësisht e ve;rbër për shkak të një d;ëmtimi të r;ëndë të syve. Të paktën kështu u tha të gjithëve, përfshirë edhe familjen e saj, sepse ishte e lodhur nga përshëndetjet me njerëz që nuk donte t’ju fliste. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Gruaja, sot 57-vjeçe, u zbulua se ajo gjithmonë kishte qenë në gjendje për të parë në mënyrë të përkryer, një zbulim që familjen e saj e tro nditi edhe pse gjithmonë kishin dyshuar që diçka nuk shkonte me gjendjen e saj. Bashkëshorti i saj ka tentuar shpeshherë t’i bëjë teste për ta vërtetuar nëse ka bërë përmirësime me shikimin, por ajo nuk ka pranuar asnjëherë. Isha e lodhur nga takimi më njerëz në rrugë dhe ndalimi për t’i përshëndetur, kurrë nuk kam qenë ndonjë person shumë social dhe duke pretenduar të jem e v;erbër kam qenë në gjendje të shmang shumë përgjegjësi sociale”, tha Carmen për “Hay Noticia”.

Përveçse duhet të jepte shpjegime të shumta për familjen dhe rrethin shoqëror për gënjeshtrën e saj, tani Carmen duhet të përballet edhe me Iigjin sepse regjistrimi i saj si i v;erbër i mundësonte marrjen e një ndihme financiare. Unë me të vërtetë do të befasohesha nëse ky arsyetim i Carmen është i vërtetë, por nëse është, atëherë kjo është gjëja më e çm endur që kam dëgjuar. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT