Gruja shqiptare nga Greqia kërkon një djal për lidhje serioze…

LAJME

Quhem Laura kom lindur ne greqi ne Athine ,,, me origjin jem nga Tiranea31 vjeqare kom qen e martuar , me nji tip shum xheloz dhe fanatik familja ishin shkaktare dhe insistuan fort qe te martohesha me at tipin pa e njoftur faare. Tash dua te njoftoj nji djal skan lidhje vitet por kom vetem nji kusht qe te bashkjetoj me at per disa kohe . Qe tja japim vehtit nji shanc se pershtatemi apo jo .Un finaciarisht qendroj mire jom mjeke dhe punoj ketu ne München ne nji spital ketu un spo kom kontakt me shqiptaret.… JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT#