“Hamë bukë me ujë, HlSTORlA e TRlSHTË e familjes shqiptare që do ju bëjë të QANl (Video)

LAJME

Gjashtë pjesëtarët e familjes jetojnë në një banesë të rr;ënuar, ku ushqimi i përditshëm për ta është buka e thatë dhe uji.
“Hamë përshesh me ujë, bukë thatë… Pa energji elektrike për tre muaj. Nuk kam Iekë t’i paguaj. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Kam 50 mijë lekë për të paguar”. Va rfërinë e tejskajshme e kanë kuptuar edhe fëmijët, e kryesisht djali i madh Eri, i cili është në klasë të katërt e detyrohet të bëjë punë të r;ënda për të siguruar bukën e gojës. “Do ta n;dihmojmë mamin, s’kemi për të ngrënë. Nuk kemi po mos ndihmuam. Detyrat i bëj jashtë se nuk kam drita, na i kanë prerë se nuk kishim lekë t’i paguanim”. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT