Hëngri 54 magnete të vogla, mjekët shokohen nga ajo që shikojnë brenda trupit të 12-vjeçarit..

LAJME

Një djalë 12 vjeç nga Mançesteri i Anglisë i është në.nsht.ru.ar një op.er.ac.io.ni që ia ka shpëtuar jetën pasi hëngri 54 magnete lodra si pjesë e një “eksperimenti” që deshi ta bënte me organizmin e vet. Rhiley Morrison i hëngri magnetet në dy raste për të parë nëse ato do të nd.ikonin që objektet e metalta do t’i rrinin ngjitur në bark dhe pasi ishte kureshtar të shihte se si do të dukeshin ato kur t’i nxirrte jashtë, shkruan Daily Mail. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Por kur topat e vegjël nuk i pa jashtë organizmit as katër ditë pasi i kishte gëlltitur, djali i tha nënës së vet se ka gëlltitur dy magnete ak.sid.en.ta.lish.t. Ajo e dërgoi shpejt në sp.ita.l, ku mjekët i bënë fotografim me rreze x dhe u habitën kur panë 54 copa magneti në lukthin dhe zorrët e djaloshit. Morrison tashmë po e merr veten në shtëpi dhe nëna e tij shpreson se qëndrimi për 16 ditë në sp.ital i djalit të saj do t’i vetëdijesojë prindërit për rre.zi.ku.n e mundshëm të magneteve lodra dhe bëri thirrje që këto objekte të hi.dhen në mbeturina para se t’u ndodhë diçka si djalit të saj. Ai doli nga sp.it.ali më 21 janar dhe për një javë u trajtua me an.tib.iot.i.kë për ta lu.ft.u.ar in.fek.s.io.nin e sh.ka.kt.uar nga “mysafirët” e pa.zak.on.të në trupin e tij. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT