Heroi i dites: Momenti kur polici e shpëton foshnjën nga…

LAJME

Pamjet janë kapur nga kamerat e sigurisë së veturës së po.licis.ë, e më pas janë pu/blikuar në tabloidin ‘Daily Mail’, duke marrë vëmendjen e mijëra njerëzve. Gjesti her oik është përshëndetur lart nga komentuesit e tabloidit në faqën ‘Facebook’, duke e përgëzuar për punën e bërë p o.licin, id entiteti i së cilit mbetet i fsh. ehur deri më tani. Çdo sekond rezultonte të ishte je. tik për foshnjën, ndonëse pol.ici arriti të reagonte me qetësi dhe gj .a .k f..toht.ësi për ta pa. ran .dal.uar më të k e.qën. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU