Hetem Ramadani ka miliona para, por ai thotë: Kam qëndruar 7 ditë pa ngrënë vetëm ujë, Ja pse…

LAJME

Hetem Ramadani, ka deklaruar se ka qendruar shtatë ditë pa ngrënë ushqim, vetëm me ujë. Ramadani tregoi se ishte në Dubai në atë periudhë e madje luante edhe tenis. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

“Kam mbetur shtatë ditë pa ngrënë, vetëm me ujë. Nëse nuk ha aktivizohet qeliza apoptosis dhe aktivizohen qelizat kan cerog jene nëse ha. Problemi është se varet nga ushqimi që hamë, kam ndejtur 7 ditë pa ngrënë në Dubai në 50 gradë celsius dhe luaja tenis. Pacientët e mi kanë ndejtur 33 ditë pa ushqim, pasi pas 33 ditësh trupi nuk ka uri, krijon trupi molekula që nuk na nevojë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT