Historia e Afrimit, pagoi 1000 euro për t’u njohur me një grua dhe i doli…

LAJME

Pjesë e rubrikës “Ka një mesazh për ty” është bërë Afrimi nga Gjakova i cili ka treguar se atij i ka vdekur gruaja, më pas nëna dhe vajza. Nga mëriza djali i tij vendosi ta martojë atë me një grua nga Tirana përmes një shkuesi nga Kukësi i cili i kërkonte 1000 euro. Pasi u martua gruaja e re e Afrimit e quajtur Lorena së bashku me një kushërirën e vet që hiqeshe si e motra e saj kishin kurdisur një gënjeshtër që të largohej nga shtëpia. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU