Historia e 29 vjeça res: Burri më bëri presion të bëja se ks me një tjetër mashkull, tani ai…

LAJME Rozë

Burri më bëri presion të bëja se.ks me një tjetër mashkull,tani ai…Pasi më bëri presion që të bëja se.ks me një tjetër burrë,bashkëshorti e përdori këtë fakt që të kryente marrëdhënie me një grua tjetër. Kështu e nis letrën një 29-vjeçare drejtuar psikologes të “The Sun” ku i shkruan për shqetësimin që ka dhe i kërkon një mendim.Letra e gruas drejtuar psikologes: