Historia që do ju rrëqethë, U deshën që fëmijë, por prindërit i ndanë. Fati i ribashkoi mbas shumë vitesh pasi…

LAJME

Qëkur ishin fëmijë, ndoshta edhe pa e kuptuar, tek ata lindën shkëndijat e para të dashurisë. Por rrugët e tyre u ndanë aty dhe u deshën shumë vite të riktheheshin sërish bashkë, për një fillim të ri. Nuk është një roman artistik apo skenar i një filmi romantik. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Është historia e jetës së Fatbardhës e cila më në fund po përjeton ditët e lumtura të dashurisë me bashkëshortin e saj Ermirin. Por për të mbërritur deri këtu nuk ka qenë aspak e lehtë. Jeta e saj bashkëshortore ka nisur me një tjetër person, kur ajo ishte vetëm 15 vjeçe dhe prindërit e fejojnë me mblesëri. Në moshën 17 vjeçare Fatbardha u zhve/ndos me bashkëshortin në Itali ku jetoi për 12 vite. Gjatë kësaj kohe ajo tregon se erdhi në jetë vajza e cila tashmë është 8 vjeçe. Por mar/rdhënia mes ç/iftit kaloi një sërë kr/izash të cilat çuan në zgjidhjen e martesës pas 7 vitesh që jetonin bashkë. Fatbardha tregon se kjo ka qenë një ndër përiudhat më të vë/shtira në jetën e saj. Askush nga familja, prindërit apo vëllezërit nuk e përkrahnin vendimin e saj për t’u di/vorcuar. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KETU