Historia sho kuese, prifti pa foton e rën dë, nuk e besoni çfarë i bëri çi ftit.

LAJME

Nje histori e çuditshme i ka ndodhur nje ci fti i cili kishte planifikur gjithcka per diten me te bukur te jetes se tyre.Nusja është shka tërruar kur mori vesh se dasma e ëndrrave të saj ishte anu luar, dhe çdo gjë për shkak të një fotografie të bërë nga një çi ft tjetër. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Emma Coupland tha se organizatoret i kishin thene se do te duhej të anu lonin ditën e dasmes madhe në Gjirin e Shën Palit, në ishullin grek të Rodosit, pasi prifti lokal kishte ref uzuar të kr yente më dasma në kishë kur pa një fotografi të një nuseje që shfaqej duke bërë se ks or al burrit të saj në kete zone.

Anulimi tani pritet të ndi kojë qindra nuse bashke me Emën, qe destinacioni i dasmes se saj me të fejuarin Stephen Wilson u desh të ndryshohej.Duke folur për Sun Online, Emma tha: “Duhej të ishte një ceremoni e vogël, me pamje fantastike, në një zonë të qetë në një plazh të vogël”