HlSTORlA/ 24-vjeçarjaa nd.ahet nga i DAS HURl pas 7 vitesh, për një javë ajo bëri s*ks me…

Rozë

Kur del nga një Ii/dhje shumë vjecare, me sig/uri mezi e m/err veten, për shk/ak se je mës/uar me atë per/son dhe të duket sikur nuk bën dot gj.ë pa të më në këtë j/etë. Megjithatë, ka gra që e kalojnë këtë periudhë duke u he/dhur sa në kra/hët e një ma/shkulli e të një ma/shkulli tj/etër. Nadia Bokody është vajza e cila ka rrëf yer eks periencën e saj s* ks uale me 7 burra të ndryshëm brenda një jave. Eks periencë që e provoi pasi i dha fund një li/dhjeje 7-vjeçare. Nadia kishte marrë dhënie me një djalë për 7 vite dhe kur u nda prej tij, provoi të sh/konte brenda një jave me 7 bu/rra të ndryshëm. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT