I afërmi e vrau për 5 mijë euro, letra anonime tregon të vërtetën tragjike për gruan e re shqiptare..

LAJME

Vëllai i Donjeta Pajazitajt, Shkëlqimi ka pu.blikuar disa letra ano nime që janë dërguar në adresë të tyre, prok.urorisë dhe po.licisë, lidhur me vr.asjen e familjares së tyre. Në këto letra shkruhet për arsyen e vr.asjes së Donjetës, urdh.ërdhë.nësin dhe kr yesin e vr.asjes.Në një prej këtyre letrave të pu.blikuara, thuhet se një person i quajtur Isni…LEXO ME SHUME