“I DASHURl i parë donte të më TRAFlKONTE, i dyti…”/ ZBULOl se ishte e adoptuar, historia e TRlSHTË e 36-vjeçares (Video)

LAJME

“Ka një mesazh për ty” në Tv Klan solli sot historinë e pab esueshme dhe të tri shtë të 36-vjeçares Danita. Ajo në studio ka treguar se kur ishte 17 vjeç zbuloi se ishte e ad optuar. Për një periudhë të gjatë kohe iu lut mamasë që e kishte rritur t’i tregonte të vërtetën për mamanë biologjike, por ajo gjithmonë refuzonte. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Një ditë, Danita vendos të largohet nga shtëpia dhe sëbashku me të d ashurin që ishte në një lidhje prej 3 vitesh vendosën të shkojnë në Itali, pa e ditur se çfarë e priste. Kur shkoi aty kuptoi se i dashuri e kishte çuar në Itali me synimin për ta traf ikuar. Fatmirësisht arriti të sh pëtojë dhe shkoi e de noncoi në poIici. Nga fr ika që kishte prej tij nuk doli nga shtëpia për një vit dhe gjithashtu për 15 vite nuk u kthye në Shqipëri. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU