‘I kam bërë të fejuarës diçka shumë të keqe, tani mësova një lajm tronditës dhe s’di nga t’ja mbaj’..

LAJME Rozë

Një i ri i është drejtuar psikologe Deidres për t’i treguar fajin që ka bërë dhe sesi ta zgjidhë…
Ja letra:
Unë jam një djalë 27 vjeç dhe i fejuar me një vajzë të bukur 25 vjeç. Sapo kemi blerë shtëpinë tonë të parë, do të martohemi verën e ardhshme dhe unë nuk mund të jem më i lumtur se kaq. Por unë kam bërë diçka me të vërtetë të keqe.

Dola me djemtë nga puna dhe u deha si i verbër, dhe me sa mbaj mend bëra s.ks të pambrojtur me një vajzë në tualet.
Gjithmonë i ka urryer njerëzit që tra.dhto.jnë, e tani jam bërë një prej tyre. Nuk mbaj mend shumë nga ajo natë, por pas disa javësh vajza më gjeti dhe më tha se kishte mbetur shtat.zënë prej meje.
Nuk di çfarë të bëj, jam shumë keq.

A duhet t’i tregoj të fejuarës sime? Ta shtyj dasmën? Çfarë të bëj që të dal nga kjo situatë kaq e rë.ndë?
Përgjigjja e psikologes:

Nëse vërtet keni bërë s.ks, unë nuk mund t’ju premtoj se vajza nuk është shtat.zënë, por shanset janë kundër saj. Në të vërtetë ajo mund të ketë qenë duke përdorur mbrojtje vetë, por do të ishte një ide e mirë të bëhej një kontroll shëndetësor se*sual që të jesh më i sigurt… pas kësaj përgjigjeje do të mund të kuptosh më qartë se cfarë të bësh.