I martuar me tre fëmijë, 58-vjeçari shqiptar e thotë copë fare: Dua një femër tjetër në kre vat, gruaja që kam pranon

LAJME

Siç e dini telefonatat tek Aldo Morning Show janë nga më të çuditshmet. Rasti që ka bërë përshtypje ka qenë ai i një 58-vjeçar nga Burreli. Kadriu tha se është i martuar, me tre fëmijë, por kërkon një grua të dytë për ‘qejf’.“Jam Kadriu nga fshati Dukagjin i Burrelit. Kisha nevojë për një njohje, kam një grua, por dua t’i bëj dy. I dua për qef, kam tre kalamaj dhe dua edhe një grua tjetër për qef. Bashkëshortja ime është dakort. Unë jam 58 vjeç. Unë vuaj vetëm për femra. Edhe Berluskoni është 82-83 vjeç dhe ka disa femra”, tha Kadriu.