I ndërtuan falas shtëpi të re, shqiptari i pakënaqur: Dua katin e dytë ose…

LAJME

Themeluesi i organizatës së bamirësisë ‘Fundjavë ndryshe’, Arbër Hajdari, tregoi për punën e palodhur dhe misionin e tij për të ndihmuar njerëzit në nevojë. I pyeturnëse ka patur njerëz që kanë mbetur të pakënaqur edhe pasi ‘Fundjavë ndryshe’ kishte bërë bamirësi për ta, Arbri rrëfeu një rast në qytetin e Fierit. “Kemi një rast. Kishim lënë ditën e inagurimit, atë ditë po binte dhe borë. Marrim kryefamiljarin në telefon, ata nuk e kishin parë shtëpinë dhe i themi “Në këtë orë kemi lënë inagurimin e shtëpisë, kështu që mos harro.”

Në fillim fare ne po e prisnim familjen tek shtëpia, që ti dorëzonim çelësat. Vjen kryefamiljari vetëm, fëmijët dhe bashkëshortja po vinin mbrapa. I thashë “Pse je mërzit?”. Reflektonte ajo vetë, gjithë ajo shtëpi, 100 metra katror. Edhe tha: “Mirë mirë duket kshu, po ku janë kto hekrat për të bërë katin e dytë ktu?” – tregon Arbri, ndërkohë që publiku shpë rthen në të qeshura.