I riu që u rrah nga polici: Kur AI më dh.unoi, 4-5 policë tjerë më incizonin dhe…

LAJME

18-vj eçari që u keqtr/ajtua nga polici në një video-inc/izimin që u pu/blikua dje, ka reaguar duke sqaruar edhe një herë ngj/arjen e ndodhur në vitin 2018. Ai ka thënë se në stacionin e policisë është go/ditur nga polici Haris Kelmendi. I riu rrë/fen se në momentin e rra/hjes, aty ishin të pranishëm edhe 4-5 zyrtarë të tjerë policor duke in/cizuar. “Edhe pse kane kaluar thuajse 3 vjet nga kjo ngj/arje, gjendja ps/iqike me është ren/duar dhe tr/auma sa vjen e shtohet çdo dite! Ne baze te këshillave te psikologut kam bere çdo gjë qe ta tejkaloj këtë tr/aume por ajo sa vjen dhe ren/dohet çdo dite. Une ende kam shprese qe organet kompetente te drejtësisë do te merren me këtë rast”, shkruan ndër të tjera ai. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT