I thanë futi vezët në mikrovalë dhe ashtu bëri,por përfundimi ishte shum i keq për këtë bukuroshe…!!!

LAJME

Kaq e bukur sa ishte, një fatkeqësi për këtë 22- vjeçare ajo që i ka ndodhur.E reja humbi shikimin në njërin sy, pasi dy vezët që i kishte futur në mikrovalë për ti zier i kanë sh përthyer në fytyrë. Kjo vajzë quhet Bethany Rosser. Ajo ka treguar se ishte duke përgatitur mëngjes të martën e kaluar kur pësoi d jegie të t merrshme të fytyrës. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

E reja nga qyteti Redditch, Britani kishte lexuar në internet se mund të ziente vezë në mikrovale dhe nuk mund të kishte asnjë problem, por në fakt nuk rezultoi ashtu.Sipas udhëzimeve që lexoi, e reja mori dy vezë i vendosi në një enë me ujë, u hodhi dhe kripë dhe i futi në mikrovalë duke e planifikuar për 6 minuta. Sapo u bë koha ajo hapi mikrovalën, por ato i shpërthyen në fytyrë duke i shkaktuar verbim të syrit të djathtë sy dhe djegie në fytyrë.Pas këtij incidenti ajo ka bërë një apel që askush të mos e provojë në shtëpi pasi mund të kenë pasoja të rënda që mund të jenë dhe të parikuperueshme.