“I thash të hapnin arkivolin, nuk e besoja, doja t’i…”, Çiljeta na drithëroi, tregon momentin e ndarjes me të atin..

LAJME Showbizz

Në një intervistë televizive, këngëtarja Ciljeta Xhilaga ka rrëfyer e prekur momentet e fundit me të atin dhe u shpreh se ende nuk e beson që i ati është ndarë nga jeta, sepse gjithçka ndodhi shumë shpejt. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

“Ndonjëherë nuk e besoj, sepse më duket sikur është akoma në shtëpi dhe do e marr në celular. Kam pasur një baba shumë fisnik. Kur ishte për t’u diskutuar më kollaj merresha vesh me babin se me mamin, ai thoshte gjithmonë 2 fjalë dhe të sakta. Nuk më ka lënë asgjë mangët, më çonte kudo. Gjithmonë thosha me regjimin që mbante do shkonte 100 vjeç. Besimi në Zot më ka bërë shumë të fortë tek pjesa e vd e kjeve, sepse më parë e kisha f obi të shkoja në va rr eza apo të shohë njerëz të vd e kur.

Nuk kam për ta harruar kurrë në jetën time, ditën që përcollëm babin për në banesën e fundit i thashë atij djalit kur e hapi ark ivolin të lutem t’i lë një porosi babit. I lashë një porosi që e kisha shumë merak. I thashë babi mos harro kur të dalësh përpara Allahut mos harro 5 gjërat kryesore: Feja jote është Islami, Profeti yt është Muhamedi, Libri yt është Kurani dhe Feja jote është Islami”, rrëfeu Çiljeta. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT