I tregon të gjitha gruaja: Kam fjetur me 170 burra dhe do vazhdoj e bëj se jam mjeke popullore, u rregulloj…

LAJME

Kjo grua ka kryer marrëd hënie me qindra me shkuj dhe pjesa më e madhe e tyre janë burrat, apo të dashurit e grave të tjeraPor 54-vjeçarja, e quan “peshkope”, një tip “mjeke popullore” që siç shprehet, “ia ka kushtuar jetën e saj çifteve që kanë pasur probleme në dhomën e gjumit”.

Ajo ka dhënë mësime dashurie për më shumë se 10 000 klientë brenda një harku kohor prej 23 vjetësh.Edhe ndërsa ajo bën llogarinë, rezulton se ka kryer marrëdhënie me 1 500 prej tyre dhe insiston në idenë se nuk ka asgjë të jashtëligjshme në atë që ajo bën. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU