Inaugurimi i Joe Biden: Çka simbolizon “zogu me ari” në veshjen e Lady Gaga-s?

Kuriozitete LAJME Politikë

Lady Gaga ishte e pranishme në inaugurimin e Presidentit të SHBA-ve, Joe Biden për të performuar. himnin kombëtar shoqëruar nga ba/nda e marinës amerikane. Ne veshjen e saj kishte vendosur një karficë, pëllumb të artë që mori vëmendjen e shikuseve. Ajo ka postuar një foto në Instagram dhe ka treguar se përmes pëllumbit që mban edhe një degë ulliri, dëshironte të përcillte tek të gjithë një mesazh për paqe. “Një pëllumb që mban një degë ulliri. Shpresoj që të gjithë ne të bëjmë paqe me njëri-tjetrin”, ka shkruar këngëtarja në një postim në Twitter. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT