Infermierja ul pantallonat dhe ia tregon pacientit plak, video po çmend rrjetin..(VIDEO)

LAJME

Një video e publ.ikuar së fundmi shfaq pamjet ku ajo bën vallëzime ero.tike në trupin e paci.entit të moshuar.Në këto pamje mund të dëgjohet duke i kërkuar 100 vjeça rit që ai t’i blejë ndonjë gjë e më pas shihet edhe duke i ulur pantallonat për t’ia treguar të pas.met e zhve.shura.Policia e ka arres.tuar Flutzin dhe e ka dë.nuar për nga.cmim sek.sual të shkallës së katërt por është liruar me kusht.