Instikti i nënës është i mahnitshëm: Shikoni si e shpëton fëmijën e saj (VIDEO)

LAJME

Pamje të tensionuara tregojnë momentin kur një nënë e shpejtë mendueshme e largon fëmijën nga dashi i cili po kalonte me shpejtësi. Video është incizuar në Zelandën e Re, nga tezja e fëmijës e cila u sh/okua kur dashi i afrohet fëmijës. Nëna e cila gjendej afër fëmijës e largoi me shpejtësi duke e shpëtuar djalin nga ndonjë fa.tkeqësi dhe më pas ajo dhe motra e saj qeshin nga lehtësimi, raporton “Daily Mail Video”. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU