Ish-e dashura RUSE befason Rinianin në emision: Ndjenjat e mia janë 100% dhe po…

LAJME Showbizz

Kanë shkaktuar jo pak ko/nfuzion komentet që Riniani dhe Marsela, ish-e dashura e tij, shkëmbejnë në rrjetet sociale. Kanë qenë jo të paktë ata që kanë patur dyshime se mes tyre mund të ketë ende ndjenjë, ndërsa për të sqaruar gjithçka, Marsela ishte pranishme në këtë puntatë të “PërPuthen” përmes një lidhje në Skype. Ajo tha se ata të dy kanë përj/etuar një histori shumë të bukur dashurie që ka zgjatur 8 vite, por që mbaroi dhe se tashmë mes tyre ekziston vetëm miqësia. Marsela u shpreh se Rinianin e do shumë, por nuk e dashuron, pasi në të kundërt nuk do ta kishte lënë t’i ikte. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

“Historia jonë ka zgjatur 8 vite, një histori e mrekullueshme dashurie e pasioni. Ka qenë shumë e lumtur në 8 vite, është një mashkull i mreku/llueshëm, një njeri i drejt/përdrejtë, ka mësuar shumë nga ai. Unë e dua shumë, e dashuruar nuk jam, nëse do ishim të dashuruar do ishim akoma bashkë. Pasi ndahen rrugët, secili është i lirë të ndjekë rrugën e tij. Ai djalë meriton dashurinë, unë dua që ai të ketë përkrah një njeri të denjë për të. I bëra dedikim në Instagram sepse pasi u ndërpre lidhja jonë, shumë njerëz vua/jtën shumë njerëz, por ata janë të lumtur për faktin se ne kemi këtë marr/ëdhënie të mirë. Pas nda/rjes me Rinianin unë kam ruajtur marr/ëdhëniet me familjen e tij. Sigurisht që me prindërit e tij nuk flas shumë shpesh, por kam një mar/rëdhënie shumë të mirë me kushërirat e tij. Ndjenjat e mia janë 100 dashamirësie, e dua vetëm të mirën këtij djali, pasi në të kundërt nuk do ta kisha lënë të ikte. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT