Ishte e bukur si yll, po shkoi dhe bëri 50 ope racione të bëhej kështu: Do vini duart në kokë pse, nëna lutet: Ndihmoheni vajzën time!

Kuriozitete LAJME

Dikur ajo ishte një vajzë normale si gjithë të tjerat. Por ajo ishte e fiksuar që të bëhej si aktorja Angelina Jolie. Dhe për këtë gjë bëri shumë oper ac ione.Vajza që njihet me emrin Tabar tashmë ka sërish probleme. Emri i saj i vërtetë është Fatemeh Khishvand. Ajo u arr estua në tetor 2019 në Iran. Të gjithë menduan se ajo do të merrte një dë nim ndoshta prej trej muajsh dhe jo më shumë.Por avokati i saj thotë se pas disa fotove që ajo ka shpë rndarë mund të dë n ohet deri në 10 vite. Gjithashtu ajo është infektuar edhe me koronavirus në bu rg.

Nëna e saj është lutur:E dashur Angelina Jolie! ne kemi nevojë për zërin tuaj këtu. Na ndihmoni vajza ime donte të ishte si ju dhe ndaj u bë ashtu.”E reja ka bërë 50 o per acione për t’u dukur si aktorja A nxhelina Jolie. Ajo u kap nga po lic ia pasi shpërndua disa foto që nxisnin u rrjetjen dhe dhu nën.