Ishte një ndër aktoret më të njohura, ajo edhe sot nuk ka ndryshuar shumë : E gjeni dot se per ke behet fjale?

LAJME Showbizz

Monika Lubonja është një nga aktoret më të dashura për publikun shqiptar. Ajo ka luajtur shumë role në film dhe teatër, duke lënë gjurmë në aktrimin e Shqipërisë e.Monika gjithashtu është shumë aktive në rrjetet sociale, ku publikon herë pas here foto të ndryshme e.Vihet re që koha ka ndalur për Monikën, e cila vazhdon të ruajë të njëjtën hijeshi dhe sharm. Që në ato vite, aktorja ka qenë shumë ‘class.