Ishte yll e bukur para se t’i ndodhte e keqja e madhe, burrit të saj i thonë si u martove me atë dhe si fle: U mbyll gojën: Mos flisni pa i njohur shpirtin…!!

LAJME

Kanë kaluar më shumë se 10 vjet që kur Katie Piper pë soi një tra gjedi të madhe. Dikush që ajo e donte e lën doi shumë.Katie Piper ishte një prezantuese dhe modele televizive, ajo ishte në takim me David Lynch kur ai e su lmoi atë. Si mësohet ai i hodhi ac id në fytyrë dhe më pas e kapi me fo rcë dhe e bëri me të me forcë në krevat.Nga syri i majtë ajo nuk shikon më dhe për të shpëtuar iu desh të bënte 40 op eracione. Për të dalë në rrugë asaj i duhet të mbante një maskë, e cila i mbulonte gjithë fytyrën.

Ajo mendonte se askush nuk do e donte më. Por jo fati i buzëqeshi sërish, një burrë u dashurua me të dhe u martuan. Edhe pse shumë i thonë pse u martove me atë, e ke parë si është ai thotë se e mori prej shpirtit dhe mirësisë.Katie tani po vazhdon jetën e saj dhe ka hapur edhe një fondacion për të ndihmuar gratë. Burri i saj Richard Sutton e ka mbështetur shumë dhe e do pa masë.