Ja çfarë ndodh me këtë fëmijë në rrugë, do mbeteni goje hapur se si shpeton… (Video)

LAJME

Një nxënës shkolle është ‘uturuar’ në ajër nga një makinë ndërsa kalonte rrugën dhe ka dalë i pa lën du ar. Në pamjet e lmuara nga kamerat e sigurisë në rrugë, një djalë me çantë shpine duket teksa vrapon për të kaluar rrugën. Por, brenda pak sekondave vjen një makinë e bardhe me shpejtësi dhe e merr përpara. Nxënësi ‘uturon’ në ajër dhe më pas rrës hqet në asfalt, por si përfundim çohet vetë dhe vrapon jashtë rrugës, vetëm disa sekonda pas aks ide n tit. Në një mënyrë apo tjetrën, djali arriti të dilte pa lën di me serioze dhe madje mori këpucën që i ishte hequr dhe u çua vetë për të dalë nga rruga e makinave. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT