Ja sa Iekë ka paguar Sali Berisha për eIeminimin e Azem Hajdarit..

LAJME Politikë

I denuari per vr asjen e Azem Hajdarit, Izet Haxhia eshte paraqitur serish sot ne gj yq, ne Gjykatën e Tiranës, e cila pritet te rivendose në afat ank.imimin në Apel për çështjen e ngritur prej tij, ate te rihapjes se dojes “Hajdari”. E ndryshe nga hera e pare, kete radhe Haxhia eshte prezantuar vetem me nje kemishe te bardhe dhe pa xhakete. Ai ka hyre ne gj.yq, ka pershendetur me dore nga salla dhe me pas ka shkembyer disa fjale me avokatin e tij. Me pas eshte pozicionuar ne vendin e tij. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Trupa gjy.kuese qe perbehet nga gjy.qtari Besnik Hoxha tha se gjy.kata eshte njohur me dosjen dhe kerkesat e paleve. Raportohet se ne seance foli edhe vete Haxhia, i cili akuzoi serish ish-kryeministrin Berisha se ka paguar 1 mln euro per eliminimin e tij. “Nese behet rigjykim do ta provoj kete”- tha Haxhia ne gjyq. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU