Ja si janë femrat që bëjnë s*ks me një burrë të martuar, e janë të gjitha njëlloj..

LAJME

Pa marrë parasysh se sa herë ai ju thotë se do të donte t’ju kishte takuar para se të martohej, dije se ai kurrë nuk do ta br aktisë gruan për ty.
Edhe nëse ai të tregon se sa keq sillet ai në shtëpi, ai kurrë nuk do ta br aktisë gruan për ty. Sepse ai tashmë ka diçka serioze në shtëpi, shkruan ShkodraNews. Ai ka fëmijë dhe një grua për të cilën ai ende ka një respekt të madh sepse është nëna e fëmijëve të tij, edhe pse ai nuk e do më shumë se më parë.shtype,rekIamen dhe shiko videon