Jam Divorcuar dhe kërkoj djalë të ri, Jam afër të 50-tave, por në shtratë jam shum e mir…

Rozë

Jam nje grua qe kam shum pervoj ne marredheniet , tani jam ndare nga burri vetem per nje arye sepse ai ishte shum i dobet ne shtrate ndersa un isha si nje vajze e re tani dua nje djale te ri qe te me mbush fuqishem ne shtrate. Un nuk di mir te komunikoj permes fbs per ate kam vendos qe ta lë numrin tim te interesuarit te me therrasin. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT