Ka 7 fëmijë, gruaja na befasoi me deklaratën e saj: Qesh me lot se njerëzit më thonë që i kam me…!!!

Kuriozitete LAJME

Tess, 32 vjeç, dhe i dashuri i saj inxhinier Chris, 41, kishin qenë të lumtur me pesë fëmijë – Jacob, tani 14 vjeç, Savannah, 12, Amiah, 11, Sion, nëntë dhe Nevaeh, pesë vjeç. Mirwpo Tess mbeti përsëri sh tatzënë – me djemtë binjakë Levi dhe Hezekiah, tani tre vjeç. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Tess drejtonte një biznes pastrimi përpara se të hapte llogarinë e saj në Instagram The Giddings Tribe, e cila u jep 26,000 ndjekësve të saj një pamje të asaj se si është jeta për një familje me nëntë persona. Ajo thotë: “Pesë fëmijë ishin kufiri ynë absolut dhe nuk donim femije tjeter. Kështu që nuk kam ide se si ngela sh tatzënë”. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT