Ka gjoks shumë të madh, njohuni me gruan që po sho.kon botën…!!

Kuriozitete LAJME

Emri i saj është Mila Kuznetsova dhe mban rekordin në Ukrainë përsa i përket gjok.sit.Me një perimetër prej 135,5 cm ajo renditet e 13-ta në botë.Në vitin 2019 rekordin e mbante Allegra Cole gjoksi i të cilës kishte një perimetër prej 138 centimetër.