Ka humbur 22 fëmijë , gruaja ta prek zemrën: Unë e di që do bëhem nënë në këtë botë, do shpresoj derisa të kem frymë!

LAJME

Prestigjozja britanike “The Sun” ka publikuar ditën e sotme historinë e një gruaje z emërth yer që ka humbur 22 fëmijë, por që ka vendosur të sf idojë ligjet e natyrës dhe mjekësisë dhe të realizojë ëndrrën e saj për t’u bërë nënë.
Kerry Hutchinson, 35 vjeç nga Rugeley, nga Staffordshire, Britani e Madhe ka va rro sur 3 fëmijë, ka mbajtur funerale për 2 prej tyre, ka dështuar 16 herë dhe sapo ka humbur fëmijën e fundit që jetoi vetëm 20 sekonda. Doktorët thonë se ajo është e shëndetshme, por “e pafat”.

Ajo u është drejtuar tashmë medieve për të marrë mbështetjen e opinionit publik dhe për të zbuluar shkakun e vde kjes së fëmijëve të saj. E ka mbajtur për vete deri tani dh.imbjen dhe dëshp.ërimin. Fëmijën e parë e ka mbajtur në krahë vetëm 12 orë.

“Do të jem nënë në këtë botë, ose në tjetrën” – thotë 35-vj.eçarja ndërsa shton se kërkon të dijë arsyen e vd ekj es së fëmijëve të saj edhe pas lindjes.