Kamerieri shpenzon mijëra euro për t’u dukur si Marilyn Monroe… (FOTO)

Kuriozitete LAJME

Një burrë ka shpenzuar më shumë se 9,600 euro për t’i mbushur buzët dhe për b.otoks me qëllimin për t’I përngjarë idollit të tij, Marilyn Monroe, shkruan Daily Mail.32 vjeçari, Cyril Roux nga Franca ka marrë in.jek.si.on.e në buzë çdo dy muaj,Ai punon si kamerier dhe ka vendosur në moshë të re që do të shnd.ërroh.et dhe do t’i përngjajë sa më shumë idollit të saj.Vetëm në 18 muajt e fundit ai ka kaluar nëpër 20 procedura dhe së shpejti ka bërë të ditur se do ta bëjë op.erac.io.n hundën.Edhe pse francezi ka bërë të ditur se atë e për.qes.hin shumë në rrugë, ai ka thënë se është krenar me mënyrën si duket..